Service desk medewerker IT- en Mediatechniek

Omschrijving

Wie zijn wij?  

Omroep Brabant is een van de grootste regionale omroepen van Nederland. Wij horen bij Brabant zoals het worstenbroodje en Carnaval bij iedere Brabander hoort. Dagelijks zitten we bovenop het nieuws. Wat in de achtertuin van Brabanders gebeurt lees, hoor en zie je bij ons het eerst. We doen dat online via onze apps, website en social mediakanalen, maar ook op radio en tv. En dat doen we succesvol. Het afgelopen jaar hadden we bijvoorbeeld online ruim 250 miljoen bezoeken. We staan in de landelijke online top tien van nieuwssites.  

Wat ga je doen? 

Jij zorgt voor een optimale serviceverlening van je afdeling naar afdelingen en redactie.  Dit doe je door het belang van interne gebruikers voorop te stellen, een juiste inschatting te maken van prioriteiten en vragen en incidenten op te nemen in het servicedesksysteem. Je geeft adviezen zodat de gebruikers hun werk snel kunnen voortzetten en schakelt waar nodig een specialist in. Natuurlijk steek je ook zelf de handen uit de mouwen door storingen en problemen van de interne klant op direct op te lossen.  

Wie ben je?

Je zoekt verbinding, niet alleen met data en systemen, maar ook met mensen! Je communiceert dan ook makkelijk over techniek met gebruikers, specialisten en externe leveranciers. Je vindt het een uitdaging om de dienstverlening goed geregeld te hebben in een dynamisch bedrijf. Stilstaan is er voor jou niet bij! Regionale journalistiek heeft je interesse, en audio- en videosystemen al helemaal!


 

 

Vereisten

Functie eisen   

Je hebt een afgeronde relevant mbo-opleiding richting ICT en minimaal twee jaar ervaring op een supportdesk of technische functie, bij voorkeur binnen een mediabedrijf. Natuurlijk heb je basiskennis van netwerkinfrastructuur en uitgebreide kennis van Windows 10 en Office365. Bovendien fijn als je kennis hebt van AV-editingsystemen, redactiesystemen en systemen voor online distributie en hosting.  

Wat is ons aanbod?   

Uiteraard mag jij ook iets van ons verwachten. Kom je werken bij Omroep Brabant dan kom je in een professionele en gezellige organisatie, waarbij iedereen je stimuleert om je talenten maximaal te benutten. Natuurlijk bieden we je een passend salaris (salarisschaal F  CAO omroeppersoneel) en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Hoe nu verder?   

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Carlo van Acker, Manager mediafaciliteiten, op 040-2949494. 

Wil jij deze kans aangaan? Niet aarzelen, reageer via de sollicitatiebutton en wie weet maken snel kennis met elkaar!