Accountmanager voor regio Eindhoven/'s-Hertogenbosch

Omschrijving

Dus jij bent die resultaatgerichte accountmanager die zoveel mogelijk omzet wil genereren voor Omroep Brabant via reclame op onze diverse (online) kanalen? Vind je het een uitdaging dit doen binnen de kaders van de mediawet? Jij bent degene die dit realiseert door op pad te gaan en nieuwe klanten te werven In de regio Eindhoven/'s-Hertogenbosch? Dan willen we jou graag beter leren kennen! 

 

Welkom in het mooie Brabant 

We bevinden ons in de mooiste regio van het land: Brabant. Wij horen bij Brabant zoals ook het worstenbroodje en carnaval dat doen. Dagelijks zitten we bovenop het nieuws. Alles wat in de achtertuin van Brabant gebeurt hoor, lees en zie je bij ons het eerst. Via onze website en apps, maar ook nog steeds via radio en tv. En dat doen we succesvol. Met ruim 250 miljoen jaarlijkse, online bezoeken behoren we tot de landelijke top 10 van online nieuwsmedia. Dat houden we graag zo… en daar hebben we jou bij nodig. Welkom in het mooie Brabant!

 

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn er voor Brabanders. En jij bent er ook voor Brabanders. Je bent er om Brabantse bedrijven te laten weten waarom ze door bij Omroep Brabant te adverteren, de perfecte aansluiting te krijgen met (nieuwe) klanten. Hierdoor realiseren zij meer omzet en naamsbekendheid. Jij bent de adviseur voor de klant als het gaat om de inzet van onze online kanalen en uiteraard ook via radio en tv. Je hebt een Brabants netwerk op het gebied van sales en weet wat er speelt in de Brabantse samenleving. Zo realiseer jij de met jou afgesproken commerciële omzetdoelstellingen en draag je bij aan het versterken van Omroep Brabant als multimediaal advertentiekanaal. 

Vereisten

Wat ga jij voor de Brabanders betekenen? 

Jij zorgt dat Brabantse bedrijven Brabantse consumenten bereiken via de kanalen van Omroep Brabant. Dit doe je door het opstellen van een persoonlijk acquisitie/verkoopplan aan de hand van het verkoopbeleid. Je ontwikkelt en zoekt actief naar proposities die tot nieuwe omzet leiden. Je bezoekt (nieuwe) klanten en onderhoudt relaties. Je leeft je in de klant in door actief mee te denken over hoe hun doelgroep te bereiken en welke producten/diensten hier via Omroep Brabant voor in te zetten zijn. Zo verbind jij Brabanders met Brabanders!

 

Jij levert je eigen bijdrage aan “het gevoel van hier”. Wat vragen wij hiervoor van jou? 

Je beschikt over: 

 -Een proactieve houding en ziet nieuwe kansen 

 -Een MBO/HBO werk- en denkniveau in een commerciële richting 

 -Goede contactuele eigenschappen en doorzettingsvermogen waardoor je omzet weet te genereren 

 -Lef, leergierigheid en enthousiasme   

 

Extra fijn wanneer je:

-Aanvullende opleidingen hebt gevolgd op online sales gebied 

-Kennis hebt van de mediawereld en de mediawet 

-Een eigen netwerk hebt binnen de regio Eindhoven/'s-Hertogenbosch

-Ervaring hebt op het gebied van online sales/advertising   

 

Wat heeft Omroep Brabant voor jou in petto? 

Uiteraard mag jij ook iets van ons verwachten. Kom je werken bij Omroep Brabant dan krijg je er een tweede familie bij, waarbij iedereen je stimuleert om je talenten maximaal te benutten. Natuurlijk is dat super belangrijk, maar wij begrijpen ook dat je fijn wilt kunnen leven. We bieden daarom ook een aantrekkelijk salaris op basis van gemiddeld 36 uur per week met een persoonlijke provisieregeling, een lease-auto, telefoon en laptop van de zaak en overige goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

Hoe nu verder? 

Reageren maar! We zijn namelijk ontzettend benieuwd naar je cv en motivatie. Hopelijk gaan we dan nader kennis maken, waarbij een opdracht en/of een assessment ook tot de procedure kunnen behoren.

Wil je alvast meer weten over wat we voor adverteerders kunnen betekenen? Kijk dan eens op https://www.omroepbrabantreclame.nl/.

Heb je daarna nog vragen? Stel ze gerust aan Albert Smeitink, Manager Marketing & Sales  (040-2949494).

 

Alvast kennis maken met je nieuwe collega's? Check de afdelingsvideo's en testimonials op  https://www.werkenbijomroepbrabant.nl/